Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
SUOMI HERÄÄ !
Marionettiliike on uusi, suomalaisista suomalaisin tekijä 100 vuotta vanhan ummehtuneen puoluepolitiikan vastapainoksi ja virkistykseksi.
Uuden liikkeen tarkoitus on yksinkertainen; Sinun, suomalainen rehti kansalainen, äänen kuuleminen. Homma toimii näin: Tulevaisuudessa kansanedustajat valitaan internetäänestyksen kautta eli nykyisen vaalipäivän räntäsateessa rämpimisen sijaan jokainen suomalainen voi äänestää kotikoneellaan niin presidentin-, kansanedustajan- kuin kunnallisvaaleissakin. Tarvittaessa  teemme nettikyselyn jokaisesta ajankohtaisesta ja päivänpolttavasta aiheesta ja päätöksemme ja mielipiteemme muotoutuu sinun antamasi  palautteen ja äänen/mielipiteen mukaan. Pääperiaatteemme on, että mikäli jokin ehdotus tai asia saa enemmän kuin puolet annetuista äänistä, me kuuntelemme sinun , Arvoisa Äänestäjä, todellista ääntäsi.

Aloita UUSI AIKA  suomalaisessa tavassa vaikuttaa vaaleissa ja seiso edelläkävijöiden joukossa !


Olisi helposti kuviteltavissa, että seuraaviin eduskuntavaaleihin voitaisiin saada Nettiliikkeen edustajia läpi ainakin suurimmissa vaalipiireissä. Pitää vain luoda hyvä nettisivusto sekä riittävän suuri verkosto, jonka jäsenten äänien avulla  edustajia Nettiliikkeestä menisi läpi. Tämän jälkeen nettiliikkeen edustajat laatisivat aina ennen eduskuntakäsittelyä asiasta kansanomaisen yhteenvedon, ja siitä äänestettäisiin. Nettikansanedustaja äänestäisi sitten jokaisessa äänestyksessä eniten ääniä saanutta ehdotusta. Jos nettiliike saisi liikkeelle kymmeniä tuhansia ihmisiä, vaikuttaisi se varmasti muidenkin puolueiden kannanottoihin, ehkä paljon enemmän kuin gallupit.Sivulatauksia: 7603

©2019 marionettiliike - suntuubi.com