Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

RSS

 Kepu ajoi karille
17.04.2019 07:38 | Jokijussi

Ihmiset ovat antaneet hallituspuolueille tuomionsa, paitsi kokoomukselle. Siniset tippuivat kaikki eduskunnasta. Ei ollut merkitystä persoonalla eikä teoilla, jos niitä nyt sattui edes olemaan. Kepu sai myös osansa romahduksesta, sillä lähes kolmannes edustajista vähemmän tulevalla vaalikaudella.

Sipilä kehui työllisyysasteen nostolla 72 %:iin. Mutta mitä tämän luvun takana todellisuudessa on: Työttömyystilastojen puhdistus eli te-keskuksen tilastoissa oli hallituskauden alussa työttömiä, jotka eivät olleet olleet pitkään aikaan työttömia, vaan työllistyneitä Tästä putsauksesta saatiin muutama kymmenen tuhatta tuunattua tilastoja. Sen lisäksi tilastokikkailulla alettiin kirjaamaan työllistyneiksi henkilöitä, jotka tekivät muutaman tunnin töitä kuukaudessa eli eivät olleet todella työllistyneitä kokoaikaisesti.

Todellisia oikeita töitä ei Suomeen juuri syntynyt. Työajan pidennyksellä itse asiassa tehtiin lisää työttömiä, kun ei jaettu olemassa olevaa työkuormaa työttömille.

Tämän lisäksi maahanmuuttajien hyysäämiseen palkattiin tuhansittain jollei kymmeniä tuhansia työntekijöitä mitä mielikuvituksellisimpiin virkoihin porukkaa lakimiehistä ja maahanmuuttajatulkeistä yms.

Lisäksi sote-uudistuksen valmisteluun palkattiin virallisen tiedon mukaan lähes tuhat projektitekijää, mutta todellisuudessa tätä porukkaa oli huomattavasti enemmän. Maahanmuutosta on tullut uusi "teollisuudenala", josta ovat hyötyneet eri puolueiden edustajat lähinnä.

Mielestäni keskusta tuhlasi valtion rahaa sotevalmisteluun edesvastuuttomalla tavalla. Virallisesti puhutaan 200 miljoonasta, mutta todellisuudessa sekin luku on reilusti alakanttiin. Lisäksi Sipilän ja Orpon toiminta maahanmuuttoinvaasion alkaessa olisi tutkinnan arvoinen asia; he aiheuttivat Suomelle satojen miljoonien vahingon päästäessään 30.000 turhaa maahanmuuttoturistia turvallisesta maasta eli Ruotsista. Yhtään näistä tulijoista ei olisi todellisuudessa tarvinnut ottaa maahan.

Mielestäni Sipilä ja Orpo pitäisi saattaa valtakunnanoikeuteen valtion varojen haaskaamisesta ja henkisen ja fyysisen vahingon aiheuttamisesta lähinnä suomalaisille tytöille ja naisille.


 - Jokijussi | Kommentoi VIHREÄ FEMINISTILIIKE
16.04.2019 06:46 | Jokijussi

on Suomeen sitten syntynyt, kun vihreät puolueena saivat 20 uutta kansanedustajaa läpi 2019 vaaleissa, joista edustajista 17 on naisia !

Eli 85 % kansanedustajista on naisia ! Ei ihme, ettei Feministinen puolue Suomessa menestynyt samoissa vaaleisssa, kun meillä jo on feministinen puolue vihreissä olemassa.

Eli jos olet aikeissa äänestää ilmastoahdistuspuolue vihreitä, muista, että sieltä löytyy susi pukeutuneena kommunistin punaiseen naisten hameeseen.

Tässä lienee myös se syy, miksi vihreä liike saa aina vaaleissa vetoapua suurin piirtein kaikista tiedotusvälineiltä, koskapa naiset alkavat olla päällepäsmäreinä lähes kaikissa tiedotusvälineissä ja antavat runsaasti palsta- ja julkaisutilaa vihreälle ahdistus- ja pelotteluagendalle.


( Päivitetty: 16.04.2019 07:16 )

 - Jokijussi | Kommentoi EDUSKUNTAVAALIT 2019
04.04.2019 12:53

TÄLLÄ VAALIKAUDELLA LOKAKUUN 2017 MENNESSÄ Pohjoisen perussuomalaiset kansanedustajat Vähämäki ja Immonen olivat laiskoja puheenvuorojen käyttäjiä. Vämämäki 53 ja Immonen 21. Kun lisäksi Olli Immonen on kunnostautunut myös massiivisilla poissaoloillaan eduskunnassa kuin myös Oulun kaupunginvaltuustossa, voidaan tosiasiallisesti sanoa, että Immonen ei ole oikea mies paikallaan eikä palkkaansa ansainnut.

Toivotaan, että itse kukin saa ansaitsemansa verran ääniä, sillä jos kansanedustajalla ei ole motivaatiota hoitaa kovapalkkaista tehtäväänsä olisi fiksua, jos itse kukin tekisi omat johtapäätöksesnsä ja vetäytyisi eduskunnasta.


Kommentoi Oulu Pohjolan raiskauskaupunni
14.01.2019 11:53 | Jokijussi

Ootettavissa olevat pelot ovat sitten realisoituneet. Islam on saapunut kaupunkiin ja alaikäisten seksuaalinen hyväksikäyttö ja raiskaukset ovat tulleet ilmi.

Oliko tämä odotettavissa?

Aivan varmasti oli, väittävät poliitikot sitten ihan mitä muuta tahansa.

Onko mitään tehtävissä ?

Humanitäärinen turvapaikkaoleilu on lopetettava ja raiskaajat tuomittava ja palautettava sinne missä pippuri kasvaa.

Suomeen on imeisesti tullut se kaikkein pahin turvapaikanhakijapopula, joilla 80 % ei ollut minkäänlaisia henkilöllisyyden todentavia papereita mukanaan ja jälki on tämän näköistä.

 

 


 - Jokijussi | Kommentoi FEMINISTIMÖYKKÄ
29.09.2018 11:02 | JokiJussi

alkaa olla jo korviahuumaavaa. Suomalaisista miehistä tehdään syyllisiä ja syyllistetään kaikenlaiseen mahdolliseen ja mahdottomaan. Se mikä tässä on huvittavinta on se, että suomalaisten naisten asema on tässä suhteessa jo yksi maailman parhaimmista, siis miesten ja naisten välinen tasa-arvo ja mahdollisuus menestyä tai olla menestymättä elämässä.

Jossakin kulkee raja; raja sille, että laineet lyö yli ja alkaa miesten vastaisku. Tiedotusvälineet yle mukaanlukien yrittävät raivoisasti ollla tukemassa tätä feministimöykkää kaikin mahdollisin tavoin.  

Oma casensa on naismaisten miesten esiinmarssi tiedotusvälineissä mm. Jani Toivola case. Jani lienee jo saanut osansa munattuaan oikein triplasti kansanelostelijan toimesssaan. Mutta yksi hänen toimissaan on jäänyt selvittämättä. Nimittäin mitä ilosanomaa hän on kouluihin pyrkinyt levittämään ja veronmaksajien rahoittamana? Ei kai vaan tätä "ei ole olemassa poikia ja tyttöjä, vaan henkilöitä- sanoma, jota yritetään tuputtaa kouluihin ja päiväkoteihin oikein urakalla. Jos näin on, tästäkin pitää aloittaa kunnon tutkinta ja pelisäännöt sille, mitä kaikkea puppua on lupa pakkosyöttää tuleville päättäjille tässä maailmassa.


 - JokiJussi | Kommentoi


©2019 marionettiliike - suntuubi.com